EcoPERCH Interior

Although Moosejaw didn’t make the structure for this EcoPERCH, we were asked to build-in a bed with storage cupboards below and above it while following the curve of the building to maximise on the available space. We also created a seating area and wardrobe in the main open plan living area in the same style. We created a functional utilitarian design and painted everything in Brilliant White eggshell to produce the fine-looking end result.

“Moosejaw built storage units in the living area and bedroom in the EcoPERCH. The look for the units is retro caravan and they are built into the EcoPERCH curves. A priority was to make the best use of limited space and with Moosejaw’s collaboration this was achieved. Working with Moosejaw was relaxed and easy as they quickly understood what we were aiming for.”

— EcoPERCH Interior Client